Om oss

Vi förnyar, förädlar och förenar byggbranschen

Circura är en nordisk koncern bestående av lokalt marknadsledande bolag specialiserade inom renovering av byggnader och infrastruktur, byggservice och skadehantering.

Vi förstår våra kunders utmaningar och ser deras möjligheter. Bolagen i koncernen är specialister med kunskap och erfarenhet inom olika områden. De kompletterar varandra, så att vi kan hantera alla sorters uppdrag. Vi är en hållbar, långsiktig partner, som förnyar historien och bevarar framtiden.

Förädla byggnader

Förädla byggnader

Det mest hållbara är att förädla det som redan finns, att förnya och transformera existerande byggnader istället för att riva och bygga nytt.

Vi förändrar, förvandlar och framtidssäkrar. Vi tar tillvara på det tidigare generationer har skapat och förädlar det för kommande generationer. Det behövs inte fler nybyggnationer när det finns så många fastigheter av god kvalitet att återanvända.

Förnyar branschen

Förnyar branschen

Vi tänker nytt i en traditionell bransch. När du jobbar med Circura så jobbar du med lokala entreprenörer som backas upp av kraften och tryggheten i en nordisk koncern.

Den breda och djup kunskapen inom koncernen gör att vi ser möjligheter och letar efter de mest hållbara lödningarna. Vi bygger för både samtiden och framtiden.

Förenar bolag

Förenar bolag

Vi förenar och utvecklar driftiga, erfarna företag som verkar lokalt. Deras kunskap och insikter om sin egen lokala marknad kombineras med koncernens stordriftsfördelar.

Du får både en leverantör på hemmaplan och en nordisk samarbetspartner, kombinationen av specialister med lokalkännedom och styrkan från en koncern.

Vi som jobbar på Circura

 • Louise Strömbeck

  VD och koncernchef

  070-180 88 98

  Har tidigare arbetat i flertalet roller inom både produktion och ledarskap på Skanska och Peab, som beställare på Stena Fastigheter och senast som Regionchef på Peab. M.Sc från Kungliga Tekniska Högskolan, Väg och Vatten.

 • Filip Nilsson

  CFO och förvärvsansvarig

  076-881 68 60

  Tidigare Investment Manager på Segulah och analytiker på HSBC i London. Har även suttit i styrelsen för installationsfirman Sandbäckens och medicinteknikbolaget Hermes Medical Solutions. M.Sc. samt B.Sc. från Handelshögskolan i Stockholm.

 • Torbjörn Torell

  Styrelseordförande

  070-577 40 40

  Torbjörn har en lång erfarenhet från att leda bolag, både i rollen som styrelseordförande och VD. Torbjörn började sin karriär på Skanska och har sedan bland annat varit VD för Bravida, Svevia och Scandiaconsult samt styrelseordförande i Nordomatic och ONE Nordic.

 • Fredrik Blomqvist

  Redovisningschef

  073-561 88 75

  Jobbade tidigare på PwC i åtta år, senast i rollen som Senior Manager. Fredrik har civilekonomexamen från Stockholms universitet och är auktoriserad revisor.

 • Viktor Andersson

  Business Controller

  076-286 13 19

  Arbetat som controller och entreprenadingenjör på Peab, innan dess på Skandia. Viktor har en B.Sc. och M.Sc. i Business and Economics från Jönköpings universitet.