Nyheter

Sortera på:

 • 2024.07.02

  Circura fortsätter växa inom byggservice i Göteborg genom samgående med Gevab Byggservice

  Gevab Byggservice blir det 14:e bolaget i Circura, koncernen som är specialiserad på att vårda och förnya Sveriges byggnader. Gevab Byggservice förstärker Circuras position på marknaden för byggservice och stärker koncernens marknadsposition i Västra Götaland.

   

  Gevab Byggservice är en byggservice-specialist med flera stora privata och offentliga fastighetsbolag samt kommuner som kunder, med en omsättning på c.SEK 200m och c.50 medarbetare. Samtliga delägare återinvesterar en stor andel av köpeskillingen i samband med transaktionen och blir därmed medägare i Circura-koncernen.

   

  ”Det är med stor glädje jag välkomnar Gevab Byggservice och dess medarbetare till koncernen! Expansionen av vår nya region Väst med ytterligare en byggservice-specialist är ett fortsatt steg mot att bli marknadsledande i Sverige inom små, repetitiva uppdrag med låg risk”, säger Louise Strömbeck, VD Circura.

   

  ”Jag och alla medarbetare på Gevab Byggservice tycker det ska bli riktigt roligt att bli en del av Circura och vara med på tillväxtresan! Vi ser fram emot att fortsätta utveckla vår affär och växa inom byggservice i Göteborg”, säger Jonas Benjaminsson, tillträdande VD Gevab Byggservice.

   

   

  För mer information, kontakta:

  Louise Strömbeck, VD Circura

  Telefon: 070-180 88 98

  E-mail: [email protected]

  Jonas Benjaminsson, tillträdande VD Gevab Byggservice

  Telefon: 076-167 00 67

  E-mail: [email protected]

   

   

  Om Circura

  Circura är Sveriges ledande koncern inom renovering och service av fastigheter. Vi arbetar decentraliserat och kundnära med det stora företagets resurser för att förnya och förädla Sveriges byggnader. Circuras ambition är att förena och utveckla specialiserade bolag som verkar lokalt.

   

  Koncernen grundades 2021 med Adelis som huvudägare.

   

  För mer information, vänligen besök www.circura.se.

 • Förvärv

  2024.04.30

  Sjövalla

  Circura växer inom skadeservice och expanderar till Göteborg genom samgående med Sjövalla Byggservice & VVS

 • NyheterFörvärv

  2024.03.11

  Circuras tillväxtresa fortsätter genom samgående med ALU Steel i Karlskoga AB

  ALU Steel i Karlskoga AB (’ALU Steel’) blir det 12:e bolaget i Circura, koncernen som är specialiserad på att vårda och förnya Sveriges byggnader. ALU Steel förstärker Circuras marknadsposition i Karlskoga med omnejd på den växande marknaden för byggtjänster till svenska industri- och samhällsbolag.

 • NyheterFörvärv

  2024.01.25

  Circuras expanderar till Norrland genom samgående med Byggtjänst i Ö-vik

  Byggtjänst i Ö-vik AB (’Byggtjänst’) blir det elfte bolaget i Circura, koncernen som är specialiserad på att vårda och förnya Sveriges byggnader. Byggtjänst blir koncernens första bolag i den expansiva Norrlandsregionen och förstärker vidare Circuras marknadsposition inom byggservice till industrin och offentliga beställare.

 • PressmeddelandenFörvärv

  2024.01.15

  Circuras tillväxtresa fortsätter genom samgående med Karlskoga Bygg och Anläggnings AB

  Karlskoga Bygg och Anläggnings AB (’KBA’) blir det tionde bolaget i Circura, koncernen som är specialiserad på att vårda och förnya Sveriges byggnader. KBA expanderar Circuras räckvidd till Karlskoga och förstärker koncernens position på den växande marknaden för byggservice till svenska industribolag.

 • Pressmeddelanden

  2023.09.19

  Circuras tillväxtresa fortsätter genom samgående med två nya bolag

  Liding Byggentreprenad (’Liding’) och Nyvest Bygg (’Nyvest’) blir de åttonde och nionde bolagen i Circura, koncernen som är specialiserad på att vårda och förnya Sveriges byggnader. Liding förstärker Circuras marknadsposition på denväxande och konjunkturoberoende marknaden för försäkringsskador medan Nyvest expanderar Circuras geografiskanärvaro till Nyköping.

 • Förvärv

  2022.12.05

  Circuras tillväxtresa fortsätter genom samgåendet med Elvbygg

  Elvbygg AB blir det sjunde bolaget i Circura-koncernen, som arbetar för att vårda, underhålla och förnya Sveriges fastigheter. Genom samgåendet med Elvbygg förstärks Circuras marknadsposition i Mälardalens renoveringsbransch.

 • Förvärv

  2022.10.28

  Circura stärker sin position i Östergötland genom samgåendet med Bygg Rosen

  Bygg Rosen AB blir det sjätte bolaget i Circura-koncernen, som arbetar för att vårda, underhålla och förnya Sveriges fastigheter.

 • Pressmeddelanden

  2022.06.09

  Louise Strömbeck blir ny VD och koncernchef för Circura

  Styrelsen i Circura har utsett Louise Strömbeck till VD och koncernchef. Louise kommer från befattningen som regionchef inom Peab Sverige och har drygt 20 års erfarenhet huvudsakligen från Skanska och Peab.

 • Förvärv

  2022.04.19

  Teknikbyggarna blir det femte bolaget i Circura-koncernen

  Circura får med Teknikbyggarna en stark geografisk närvaro i Linköping och Östergötland, samt en mycket kompetent kollega i att utveckla och professionalisera renoverings-, om- och tillbyggnadsbranschen i Sverige.