Nyheter

2024.01.15

Circuras tillväxtresa fortsätter genom samgående med Karlskoga Bygg och Anläggnings AB

Karlskoga Bygg och Anläggnings AB (’KBA’) blir det tionde bolaget i Circura, koncernen som är specialiserad på att vårda och förnya Sveriges byggnader. KBA expanderar Circuras räckvidd till Karlskoga och förstärker koncernens position på den växande marknaden för byggservice till svenska industribolag.

KBA är en specialist inom byggservice i Karlskoga med flera kunder inom försvarsindustrin, industrin och kommuner i Karlskoga med omnejd som omsätter c.SEK 100m och har c.30 anställda. Samtliga delägare i KBA återinvesterar en stor andel av köpeskillingen i samband med transaktionen och blir därmed medägare i Circura-koncernen.

’Jag är stolt att kunna välkomna KBA och alla dess medarbetare till Circura. KBA passar perfekt in i koncernen och är helt i linje med Circuras strategi att förena marknadens bästa lokala specialistbolag inom byggsektorn. Med detta förvärv fortsätter vi expandera koncernens affärsområde byggservice mot starka kunder inom Karlskogas industri’, säger Louise Strömbeck, VD Circura.

’Det ska bli spännande att bli en del av Circura och vidareutveckla vårt erbjudande till den lokala marknaden i Karlskoga, samt dela erfarenheter med våra nya Circura-kollegor runt om i Sverige’, säger Peter Eriksson, VD KBA.

 

För mer information, kontakta:
Louise Strömbeck, VD Circura
Telefon: 070-180 88 98
E-mail: [email protected]

Peter Eriksson, VD KBA
Telefon: 073-980 85 40
E-mail: [email protected]

 

Om Circura
Circura är Sveriges ledande koncern inom renovering och service av fastigheter. Vi arbetar decentraliserat och kundnära med det stora företagets resurser för att förnya och förädla Sveriges byggnader. Circuras ambition är att förena och utveckla specialiserade bolag som verkar lokalt.

Koncernen grundades 2021 med Adelis som huvudägare.

För mer information, vänligen besök www.circura.se.